Flyboard

Flyboard de watersport sensatie sinds zomer 2012.

==> Wil je ook eens proberen? Klik dan hier <==

Radio 538 bij Flyboardteam.com

Flyboarden

Flyboarden is een nieuwe spectaculaire watersport en zal de komende jaren zeer populair worden. Het gevoel eenmaal onder de knie dan is het net als Ironman vliegen over het water. Als een superheld in de lucht van links naar rechts en van beneden naar boven schieten over en uit het water door geweldige duikvluchten te maken met de aanstuwkracht van water.
Het flyboarden is een spectaculaire ervaring! Het gevoel van vrijheid en de enorme kick die deze unieke sport geeft wil je blijven voelen. Trek de stoute schoenen en een wetsuit aan en ga flyboarden met het Flyboardteam. Piloot of toeschouwer, een adembenemend spektakel

Bo Krook happy with the New Pro Flyboard:

Wat is flyboarden

Een nieuwe extreme watersport die met grote stappen de wereld aan het veroveren is, het is een uitvinding van de ex Jet-Ski wereldkampioen Frank Zapata uit Zuid Frankrijk.
De werking is in grote lijnen dat het een soort snowboard / wakeboard is en die door middel van een enorme waterstraal omhoog gedrukt wordt. Deze waterstraal moet dan ook uit een waterscooter komen. De waterscooter zal bij voorkeur meer dan 200 PK moeten hebben en het flyboard kan op de meeste bekende merken aangesloten worden doormiddel van een bijpassende adapter. Het water wordt aangezogen door een waterscooter en samengeperst door een extreem krachtige motor (v.a. 215 PK), dat water gaat door de slang naar het Flyboard omhoog waar het verdeeld wordt over 2 uitgangen om zo het beste in balans te kunnen blijven.

Kick-off Tour de France 2015 Holland:

Het gevoel

Het gevoel dat naar boven komt bij het bedrijven van deze sport

  • Regelrechte adrenaline rush
  • Zelf kunnen vliegen tot ca. 15 meter boven de waterspiegel
  • Als een dolfijn door het water duiken en navigeren
  • Een regelrechte eyecatcher, een genot om te doen en te zien.

City center of Leiden in Holland Bo Krook:

Moeilijk om te leren?

Nee hoor helemaal niet, wij garanderen dat wij iedereen binnen 15 minuten op de plank hebben staan, en aan hun eerste duik vlucht starten. Moeilijk? …. nee niet echt. Kind kan de was doen, jongste deelnemer 12 jaar en het ging vlekkeloos. Dat is ook tevens de minimum leeftijd om het te kunnen proberen, dit in verband met de grootte van het Flyboard.

==> Klik hier voor meer informatie over lessen <==

6 flyboards @ ship launch:

Dit moet je gewoon een keer proberen

Ben jij avontuurlijk ingesteld? Ben jij een trendsetter? Hou je van de nieuwste gadgets uit te proberen? Dan is dit absoluut iets voor jou! Maak een afspraak of kom gewoon even langs bij een van onze training locaties.

==> Klik hier om direct een afspraak te maken <==

The real Fly-Over:

Zelf een Flyboard kopen?

Wij kunnen u voorzien van het originele Zapata Racing Flyboard. De sets worden verkocht met of zonder elektronische kit (afstand bediening gashandel).

==> Klik hier voor meer informatie over een flyboard kopen <==

City center of Leiden during a water event.... GLIBBERBAL:

Het Flyboard Show Team inhuren voor show of bedrijfsuitjes?

U organiseert een show op het water en wilt uw publiek adembenemend verrassen? Onze demo’s doen publiek van 50.000 mensen versteld staan met onze flyboard tricks.

==> Klik hier voor meer informatie over ons show team <==

Bo Bacflip: