Flyboard Demo Team

23 meter hose:

Ons een dagje huren voor een show of bedrijfsuitje?

Het Flyboard Demo Team is een ervaren clubje extreme watersporters die erweg op een serieuze en veilige manier hun best doen om alles uit flyboarden te halen wat er in zit. Het is al meerdere malen bewezen omweg een publiek van 20 tot 50.000 mensen adembenemend en verbaasd te doen verrassen.

Flyboard stuntshow

Het Flyboard Demo Team kan vrijwel overal ingezet worden waar water is, de beschikbare ruimte die minimaal nodig is, is ongeveer 15 x 15 meter en 2 meter diep. En vliegt in sessies van 15-20 minuten over het water om uw publiek te vermaken. Een uitstekende en spectaculaire act op het water terwijl uw organisatie zich klaar maakt voor de volgende main acts.

Jetski stuntman, nieuw in ons arsenaal.

Sinds 2016 hebben wij ook een jetski stuntman in ons arsenaal. Onze stuntman kan zonder hoge snelheden en zelfs vanuit stilstaande positie bizarre stunts uithalen.

Jet ski pilot 4 Jet Ski Pilot Jet ski pilot 2 Jet ski pilot 3

Jet ski pilot 3

Flyboard Nightshow

Who’s afraid of the dark? Wij niet! Met spectaculaire verlichte pakken kunnen wij onze stunt, acts ook uitvoeren in het donker waar onze stunt act veranderd in een spetterende lichtshow. Onze kleding, waterscooter en andere attributen zullen worden uitgerust met het 4 kanaals FlatSign verlichting systeem, een compleet nieuwe vorm van het verwerken van licht, kleuren en lichtreclames in super dunne toepassingen.

Flyboardteam Nightshow

Flyboard instructies en try-outs

In overleg kunnen wij een beperkte groep kennis laten maken met deze spectaculaire sport. Wij instrueren de groep, en zo krijgt ieder persoon de mogelijkheid om een try-out te proberen op het flyboard van ca. 20 minuten per persoon.

Summer 2015: