Flyboard Indoor en Poolparties

Book your Flyboard Show now!

Een laser- en flyboardshow waar u wenst

Het Flyboard Team laat u graag kennis maken met onze kwaliteiten op het gebied van Flyboard Indoor & Poolparties. Als prof op het flyboard en liefhebber van smaakvolle feesten, prijzen wij onszelf met trots aan als entertainer op alle locaties en tijdens ieder evenement. Is er geen feest, dan maken wij er één! Bijgevallen door spectaculaire elementen zoals vuur, licht en geluid, maken wij het water en flyboard eigen en stelen we de show. Als ervaringsdeskundigen weten wij dat het publiek keer op keer uit zijn dak gaat en zo is het Flyboard Team ideaal inzetbaar tijdens de ware, onvergetelijke Flyboard Indoor en Poolparties. Wat het doel van het feest ook is: indrukwekkend zal het zijn!

<<== Klik hier! en boek ons nu! ==>>

Een overweldigende show? Altijd, overal!

Er bestaat wel eens misverstand over flyboardshows en de locatie van deze. Sommige mensen denken namelijk dat een spectaculaire flyboardshow alleen buiten kan plaatsvinden. Maar niets is minder waar. Ons stuntteam is meer dan bekend met echte indoor-flyboardshows, waarbij wij onze talenten showen op meerdere locaties. Dit doen wij bijvoorbeeld dankzij ons eigen portable water bassin, waardoor wij werkelijk overal en altijd kunnen opereren. Dat is de kracht van het Flyboard Team!

<<== Klik hier! en boek ons nu! ==>>

Book your Flyboard Show now!

Meer interactie, meer binding

Onze flyboard indoor & poolparties hebben een aanzienlijk voordeel. Zo zorgt een indoor-show voor meer interactie, dankzij de – in veel gevallen kleinere – locaties is het publiek nauw betrokken bij de show en kan ons team meer interacteren met haar toeschouwers. Nog meer interactie zorgt voor meer binding en dat zorgt voor een sterke, goede sfeer. Gebruikmakend van de elementen binnen ons bereik zetten we ook tijdens een indoor- en poolparty een adembenemende show neer.

<<== Klik hier! en boek ons nu! ==>>

Flyboardteam.com zorgt voor interactie met uw gasten en publiek

Flyboard Indoor & Poolparties: van beurzen tot Pleasure Island

Wij van het Flyboard Team zijn overal voor in. Of het nu gaat om het inzetten van onze kwaliteiten als evenement tijdens beurzen of tijdens festivals als het populaire Pleasure Island, Crazy Land of Royal Splash: het Flyboard Team staat klaar om samen met u en het publiek een onvergetelijke show neer te zetten. Wij voegen ons naar uw wensen en hebben slechts enkele vuistregels: de beschikbare ruimte moet minimaal 15 bij 15 meter zijn en 1.5 meter diep. Meer niet: laat de rest maar aan ons over!

ps.: voor onze indoor flyboardshow gebruiken wij speciale brandstof voor de jetski welke de Co2 uitstoot verlaagd en geurloos is.

<<== Klik hier! en boek ons nu! ==>>

Ingrid and Chantal: