Flyboard kopen

Flyboarden is de nieuwe watersportsensatie waarbij je kan vliegen over het water en duiken als een dolfijn! Aangedreven door een waterscooter is het mogelijk om te vliegen op waterkracht.
FlyboardTeam Nederland is sinds 2011 specialist op het gebied van ZR producten. Met enthousiasme vertellen we je graag meer over hoe alles werkt, en beantwoorden we al je vragen.
Of het nu voor persoonlijk of zakelijk gebruik is, wij helpen je graag op weg, en leveren al het benodigde materiaal.

==> Klik hier als u een flyboard wilt kopen <==

Bo Krook happy with the New Pro Flyboard:

Eénvoudig te leren

We krijgen vaak de vraag: “Is dat niet heel moeilijk om te leren?”. Nee! En dat is nou juist één van de dingen die het flyboard zo leuk en bijzonder maken. Flyboarden is binnen 20 minuten te leren en dus ook heel geschikt als éénmalige activiteit voor je familie of vrienden. Wil je echt een salto makende PRO Flyboarder worden? Dan zul je uiteraard wat meer tijd moeten doorbrengen op het water deze zomer.

==> Klik hier als u een flyboard wilt kopen <==

flyboard-set-legend-01

Compatible met bijna elke waterscooter

Alle producten van Zapata-Racing zijn aan te sluiten op bijna elke waterscooter. Afhankelijk van het merk en type waterscooter wordt er een passende koppeling geleverd.
Je kunt Flyboarden met waterscooters vanaf zo’n 130 PK. Heb je nog geen waterscooter? Ook hierin kunnen we je adviseren en begeleiden.

==> Klik hier als u een flyboard wilt kopen <==

quick-nozzle-snelwissel-tussen-varen-en-flyboard

2015 Pro Series

De Flyboard® Pro Series heeft ten opzichte van de eerdere modellen een aantal wijzigingen ondergaan. Het heeft een prachtig nieuw uniek design met nieuwe features.

  • Een veilige twist eigenschap welke regelbaar is m.b.t de kracht / ervaring van de Flyboarder d.m.v. een verstelbaar veersysteem, welke kan worden geblokkeerd voor minder ervaren gebruikers
  • Nieuw en uniek zijn de gebruikte materialen waar het Flyboard® is op opgebouwd
  • Doorzichtig materiaal voor het Y-vormig spruitstuk waar het water door gestuwd wordt
  • 35% lichter dan het Flyboard® Legend model

flyboardset-pro-series-05

flyboardset-pro-series-04

==> Klik hier als u een flyboard wilt kopen <==

flyboard pro series