Flyboard Nightshow

Flyboardteam Nightshow

Flyboard Nightshow: los in het duister

Flyboard Nightshows zijn één van de specialiteiten van het Flyboard Team. Een Flyboard Nightshow brengt nét dat beetje meer. Hoe? Denkt u aan een indrukwekkende stuntshow, gecombineerd met hoogstandjes op het gebied van licht, geluid en lasertechnieken en: vuurwerk. Een échte klap op de vuurpijl, dus.

Flyboardshows zijn al indrukwekkend op zich en gecombineerd met verlichting en sound wordt het geheel gebundeld tot een spectaculair evenement. U kunt zich vast voorstellen dat, in het donkerte van de nacht, een laser- en flyboardshow nog meer indruk maakt. Geniet van verpletterende stunts en prachtig vuurwerk en laat u een geweldige nachtshow garanderen en ga los in het duister!

<<== Klik hier! en boek ons nu! ==>>

Pro-Riders 2015:

Spanning, sensatie, duisternis

Met zijn allen bij elkaar, gespannen en verwachtingsvol in de duisternis. Alles wordt spannender in het donker – en zo ook de Flyboard show! Nog specialer in het donker, mede dankzij het geweldige staaltje entertainment, de speciaal voor ons team ontworpen pakken met indrukwekkende verlichting en natuurlijk de bovennatuurlijke stunts.

Een lichtshow is pas écht een lichtshow wanneer de ruimte verduisterd is. Spanning en sensatie en een adembenemende stuntshow met elementen als vuur, water en geluid: dat is een Flyboard Nightshow, neergezet door ons grensoverschrijdend Flyboard Team.

<<== Klik hier! en boek ons nu! ==>>

Co2 Blast:

Niets te gek

Niets is het Flyboard Team te gek. Samen met u, uw collega’s en/of het hele bedrijf, komen wij tot een perfecte, gewenste en op maat gemaakte nightshow. Waar deze ook tot uitvoering gewenst te worden gebracht, hoe het er precies uit komt te zien en van welke stunts het publiek zal worden voorzien: een show als deze, daar wordt nog lang over nagepraat.

Stel de zintuigen op scherp in het holst van de nacht en geniet extra van de kracht van mooie effecten als laserverlichting, vuur en zelfs pyrotechniek. Het Flyboard Team kan alles en kent geen grenzen. Een idee te gek? Echt niet!

<<== Klik hier! en boek ons nu! ==>>

Wereldwijd, altijd vooraan

Het Flyboard Team en haar nightshows zijn wereldwijd en daarmee overal en altijd inzetbaar. Wij staan vooraan wanneer het gaat om het neerzetten van een verpletterende indruk en een onvergetelijke show. Hand in hand met en als partner van DTL laser zetten wij een meest indrukwekkende lasershow neer.

Altijd, overal, waar en wanneer dan ook. Van twee weken China tot een nightshow bij de deur: het Flyboard Team staat klaar en paraat en geheel tot uw dienst. Op naar de meest indrukwekkende nachtshow ooit!

<<== Klik hier! en boek ons nu! ==>>

Fire & Water: