Flyboard Show Team

flyboardshowteam

Adembenemende stuntshow

Flyboardshows zijn zeer spectaculaire watersportshows op het flyboard, die gepaard gaan met spanning en sensatie en daarmee zorgen voor een werkelijk adembenemende stuntshow.

Flyboardshows en het flyboard staan bekend om waterspektakels, bijgevallen door de mooiste technieken en stunts. Een show als deze trekt aandacht, publiek en de beste sfeer! Onze flyboard profs kunnen ideaal worden ingezet als spectaculair en interactueel reclamebord: dankzij het promoten van uw bedrijfslogo- of imago en/of reclamecampagne, krijgt uw onderneming een gezicht en een boost.

Dit maakt een show met flyboard ideaal voor bedrijven en ondernemingen. Onze shows zijn inzetbaar in de vorm van toneelstukken op maat gemaakt en in iedere gewenste stijl gepresenteerd.

flyboard showteam

Meer dan een waterspektakel alleen

Het Flyboard Team biedt meer dan alleen spektakel met het flyboard. Zo zijn wij breed inzetbaar en van vele markten thuis: van grote evenementen als Decibel, Sail Kampen, Westland’s Varend Bloemen Corso, Marine dagen Den Helder en de Rotterdamse Havendagen tot (de opening van) Amsterdam Canal Pride… het Flyboard Team is trots op haar mijlpalen alszijnde het team met de meeste show-ervaring ter wereld.

Want een flyboardshow moet, live of niet, in één keer goed gaan! Soms voor 1 miljoen toeschouwers, soms in het klein: een show als dat van ons zal altijd even spectaculair en vloeiend zijn.

Grand Nightshow in family park Walibi Belgium:

Technische hoogstandjes

Tijdens onze shows staat het flyboard, geluid, licht en – in sommige gevallen – de lasershow centraal. Maar wij werken met meer technische hoogstandjes.

Denk aan spraakmakende Co2 kannonen, spectaculaire vuurspuwers en de mooiste licht- en lasertechnieken. Ons geluid en de – ‘s avonds ingezette – indrukwekkende licht effecten maken iedere show uniek. Flyboardteam.com heeft een aanbod in verschillende shows en daarmee altijd een evenement op maat.

Op basis van uw budget en wensen komen we tot de beste vorm van entertainment, de mooiste technieken op het gebied van geluid, het heetste vuur en het snelste water.

Flyboard show team

Enthousiast en rakend: elementen voor spektakel

Een flyboard show raakt iedereen. Op een bijzondere wijze maken wij gebruik van elementen, kunst en spectacel, waarbij het flyboard de bindende factor vormt. Hiernaast biedt een show zoveel moois, waardoor iedereen gefascineerd en vol bewondering zal toekijken.

Het flyboard is een uniek gegeven en staat voor snelheid, sport, kunst en topklasse entertainment in één! Of de toeschouwer nu dol is op de lasershow, weg is van het vuur, uit zijn dak gaat door het vette geluid, één wordt met het licht of verkocht is door het spel in het water: flyboard shows stelen ieders hart, ontbranden ieder vuur en maken iedere keer een verpletterende indruk.

Area Setup Flyboard show team