Flyboard Showgirls

FlyboardTeam Showgirl Carol - june 2015:

Flyboard showgirls: alleskunners op het water!

Flyboard showgirls zijn gepassioneerde en gemotiveerde dames van het Flyboard Team. Onze pareltjes! Van stijldansen op flyboard tot het geheel maken van een reclame spot van Sprite: onze dames zijn ware alleskunners. Als liefhebbers van stunts op het flyboard, kenners op het gebied van spraakmakende en indrukwekkende elementen als licht, geluid, water en vuur en ervaren entertainers op verschillende locaties, kunnen wij onze Flyboard showgirls met trots benoemen tot de pronkstukken van ons Flyboard Team. Van een demonstratie tot een onvergetelijke vorm van promotie en van entertainment tot een vorm van campagnevoeren: onze meisjes staan klaar, altijd, overal!

<<== Klik hier! en boek ons nu! ==>>

Vrouwelijk, gepassioneerd en ongekend

Onze showgirls zijn niet alleen zeer gepassioneerd op het gebied van alles rondom het Flyboard, de showbusiness en entertainment. Ze zijn namelijk, en dat mag gezegd worden, op en top vrouwelijk. En dat is te merken! Een elegante, charmante en verpletterende show wordt neergezet door onze dames en dankzij interactie met het publiek, een prachtige uitvoering van mooie stunts en de mooiste kleding, wordt iedere Flyboard show een evenement om nooit meer te vergeten. De dames van het Flyboard Team zijn wereldwijd inzetbaar en daarmee in te zetten voor ieder moment en op iedere locatie. Dat betekent dat wij bijna overal ter wereld opereren!

<<== Klik hier! en boek ons nu! ==>>

Showgirl Aniston:

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat

Onze showgirls weten van aanpakken. Of ons Flyboard Team nu wordt ingezet voor een vroege ochtend of een late avond, wij staan geheel tot uw dienst! Zo ook bieden wij spectaculaire Flyboard Nightshows aan, waarbij de stuntshow wordt ondersteund door een prachtige en indrukwekkende lasershow. In het donker is de spanning en de sensatie nog sterker te voelen tijdens een al zo bijzonder evenement als een Flyboard show. Gecombineerd met licht en geluid is een Flyboard Nightshow, gegeven door onze ladies, een meest indrukwekkend evenement. Niet te evenaren, om precies te zijn!

<<== Klik hier! en boek ons nu! ==>>

Lize:

Inzetten ter promotie

Onze showgirls zijn uiterst goed in te zetten tijdens promotie van uw bedrijf en/of uw product. De meiden van het Flyboard Team weten hoe ze de aandacht van het (grote) publiek moeten trekken en zorgen ervoor dat deze geboeid en enthousiast blijft staan kijken. En wat is er beter dan een groot publiek tijdens de promotie van uw materiaal! Bent u daarom op zoek naar een originele, onvergetelijke wijze van het promoten van uw producten, dan zit u beslist goed met onze girls on flyboards. Een interactief en beeldschoon visitekaartje? Dat geeft u uw publiek mee, wanneer u gebruik maakt van de kwaliteiten van onze gepassioneerde flyboard dames!

<<== Klik hier! en boek ons nu! ==>>

Pro Rider Lize Kooij at Worldcup Dubai 2014: