Flyboardshow

Amsterdam by August:

Flyboard Show’s / demo’s

Flyboardshows zijn zeer spectaculaire watersportshows op het flyboard, die gepaard gaan met spanning en sensatie en daarmee zorgen voor een werkelijk adembenemende stuntshow. Flyboardshows en het flyboard staan bekend om waterspektakels, bijgevallen door de mooiste technieken en stunts. Een show als deze trekt aandacht, publiek en de beste sfeer!

Onze flyboard profs kunnen ideaal worden ingezet als spectaculair en interactueel reclamebord: dankzij het promoten van uw bedrijfslogo- of imago en/of reclamecampagne, krijgt uw onderneming een gezicht en een boost.

De shows worden uitgevoerd door Bo Krook en zijn Team, Bo Hoort bij de top 10 Pro-Flyboarders van de wereld. Bo zal ervoor zorgen dat uw show een ware sensatie wordt!

==> Klik hier als u een offerte wilt aanvragen voor een show <==

Flyboardshow Amsterdam Canal Parade

Flyboard Nightshow

Flyboard Nightshows zijn één van de specialiteiten van het Flyboard Team. Een Flyboard Nightshow brengt nét dat beetje meer. Hoe? Denkt u aan een indrukwekkende stuntshow, gecombineerd met hoogstandjes op het gebied van licht, geluid en lasertechnieken en: vuurwerk. Een échte klap op de vuurpijl, dus.

Flyboardshows zijn al indrukwekkend op zich en gecombineerd met verlichting en sound wordt het geheel gebundeld tot een spectaculair evenement. U kunt zich vast voorstellen dat, in het donkerte van de nacht, een laser- en flyboardshow nog meer indruk maakt. Geniet van verpletterende stunts en prachtig vuurwerk en laat u een geweldige nachtshow garanderen en ga los in het duister!

==> Klik hier als u een offerte wilt aanvragen voor een show <==

FLYBOARDTEAM.COM wereldwijd inzetbaar!

Een show van het Flyboard team kan bijna overal ter wereld tot uitvoering worden gebracht. Wij hebben inmiddels veel ervaring met operaties in verschillende landen, zowel nationaal als internationaal.

Voor ons is niets te gek en geen lat te hoog! Van een 3 weken durende show-tour in China, ter ere van het Chinese Nieuwjaar, tot een waar optreden voor de President van Turkmenistan: wij hebben de nodige skills opgebouwd en bouwen iedere show meer ervaring op. Met trots bezitten wij een steeds langer wordende lijst met landen met enthousiast publiek, aan welke wij een prachtige show hebben mogen afleveren.

Van Indonesië tot de Antillen en van Kuweit tot Dubai: ons programma is zo divers, dat het bijna niet te omschrijven valt. Wereldwijd op z’n best!

==> Klik hier als u een offerte wilt aanvragen voor een show <==

flyboardshow wereld wijd inzetbaar

FLYBOARD Showgirls’s!

Niet Alleen mannen zijn genoeg, het Flyboard Team bestaat uit sexy en zeer professionele Flyboard dames die op wereldniveau shows uitvoeren. Salto’s, Twist’s, Dolphin Dive’s, Niets is te gek voor onze dames!

==> Klik hier als u een offerte wilt aanvragen voor een show <==

flyboardshow showgilrs