Hoverboard lessen

Ben jij avontuurlijk ingesteld? Ben jij een trendsetter? Hou je van de nieuwste gadgets uitproberen? Dan is dit absoluut iets voor jouw! Maak snel een afspraak voor lessen en instructies voor deze nieuwe extreme watersport.

==> Klik hier als u dit ook eens wilt proberen <==

Let's Play:

Wat gaat u van ons leren?

De lessen worden altijd uitgevoerd door twee Hoverboard instructeurs en je gaat na een korte instructie gelijk het water op en daar volgen automatisch de nodige tips.
Elke les bestaat uit 2 onderdelen, eerst beginnen we met een stukje theorie, hoe om te gaan met de apparatuur, hoe te balanceren op het bord.
Het tweede deel is de net geleerde theorie direct in praktijk te brengen.
Technieken die wij u kunnen leren zijn:

==> Klik hier als u dit ook eens wilt proberen <==

Step by step without instructor getting there...:

Hoe lang duurt een les?

Wij proberen iedere cursist even veel aandacht te bieden waardoor onze lessen worden op gedeeld in ca. 10 minuten theorie en daarna 20 minuten praktijk op het hoverboard.

==> Klik hier als u dit ook eens wilt proberen <==

Get your grip:

Trainingstijden en locaties

Wij hebben twee training locaties op de Kagerplassen in Zuid-Holland aan de rand van Noord Holland. Het zijn Brasserie “De kaag sociëteit” aan de Kagerplassen en Crocobeachclub aan de Lek

==>> Meer informatie over onze flyboard locaties, klik hier <<==

Do not try this @ home...:

Veiligheid

Veiligheid staat voor alles bij het beoefenen van het Hoverboarden vinden wij, en daarom zullen wij bij de eerste lessen stapvoetsgewijs en alleen op eigen verzoek hoger gaan. Dus geen onverwachte lanceringen, altijd in overleg, en zo wordt ook op de eventuele gevaren gewezen. Op volle 15 meter staan is alleen haalbaar bij volledig zelfvertrouwen op het bord. De uitrusting zit zo in elkaar dat je altijd blijft drijven en theoretisch niet eens hoeft te kunnen zwemmen. (maar wel gewenst, minimaal zwemdiploma A)

==> Klik hier als u dit ook eens wilt proberen <==

Feel the freedom:

Wat kosten Hoverboard lessen?

Prijs per les: € 65,- voor 30 min, inclusief 15-20 minuten hoverboarden.

==> Klik hier als u dit ook eens wilt proberen <==

The New Hoverboard is Spectacular: