Over Ons

Het Flyboardteam is ontstaan door vader en zoon die al vele jaren verschillende watersport hobby’s hebben en vooral in zijn voor de nieuwste gadgets in of op het water.

Daar hoort ongetwijfeld het magische Flyboard bij sinds zomer 2012. De vraag naar demo’s is in een sneltrein vaart gekomen dat we er een naam aan gehangen hebben en zo het land doorgaan.

Het plezier dat we daaraan beleven is zo’n boost dat we dit alleen maar willen uitbreiden.

<<== klik hier voor contact ==>>

Instructeur: Stephan Krook

Instructeur: Stephan Krook

Showmaster: Bo Krook

Showmaster: Bo Krook

Flyboard Team: lasershow en flyboard op zijn mooist

Het Flyboard Team is een team van enthousiaste, professionele flyboard liefhebbers dat iedere mogelijke flyboard- en lasershow realiseren kan. Maar daarnaast zijn wij ook de beste partner wanneer het gaat om themashows, toneelstukken en verschillende vormen van beeldende kunst.

Zo biedt het Flyboard Team verschillende flyboard shows, waarbij entertainment en kwaliteit hiervan voorop staan. Van arrangementen voor bedrijven overal ter wereld tot speciale optredens tijdens grote, populaire televisieshows: het Flyboard Team is van alle markten thuis.

Zo ook onze lasershow, één van onze specialiteiten, maakt keer op keer een verpletterende indruk.

Bekend van Holland’s got Talent 2013 en de ‘Sterren Springen’ op SBS6, waarvan de finale pasgeleden gespeeld is: het Flyboard Team is entertainment ten top!

<<== klik hier voor contact ==>>

Showgirl: Lize Kooij

Showgirl: Lize Kooij

Jetpack-master: Cris Krook

Jetpack-master: Cris Krook

Showgirl: Ginger Krook

Showgirl: Ginger Krook, Nederlands kampioen flyboarden jeugd 2016

Geluid, vuur, licht: Actie!

Een show als opgezet door ons Flyboardteam is show en entertainment van de bovenste plank. Gecombineerd met ware profs op het gebied van de flyboard hoogstandjes en een scherp oog voor vermaak en sfeerbepaling, weten wij als geen ander hoe we u en uw publiek moeten vermaken. En dat niet alleen. Een lasershow met flyboard is, door de combinatie van interactie en elementen als licht, vuur, water en geluid, indrukwekkend en zeer spectaculair. Maar ook onze andere shows zijn niet te missen! Onze shows laten een onvergetelijke indruk achter, waarbij het flyboard onbetwist centraal staat.

<<== klik hier voor contact ==>>

logo DTL

IMG_20151011_101125

Over grenzen

Het Flyboard Team met haar flyboard profs gaat over grenzen. Letterlijk! Zowel binnen als buiten Nederland is een licht- en lasershow met vuur en geluid te boeken, op vele locaties en manieren. Binnen de sfeer van een poolparty tot een indoor-feest: wij laten zien dat een flyboard show niet alleen buiten, maar ook binnen kan plaatsvinden. Wereldwijd inzetbaar, altijd even enthousiast en entertainment van het hoogste niveau: dat is een flyboard-, laser- of andere show als neergezet door ons team. Niet alleen de lasershow en het flyboard, maar ook het water en de kwaliteiten van vuur, licht en geluid spatten eraf. Het Flyboard Team biedt keer op keer een niet te evenaren indrukwekkend evenement.

<<== klik hier voor contact ==>>

flyboardteam-night-pink

Night show China 17

Kunst en bekendheid

Water is kunst. Net als vuur en licht. Althans, voor onze flyboard kenners. En zij laten u graag zien waarom! Water is de rode draad in ons leven en water is beweeglijk, bruisend en inspirerend. Soms moet het worden getemd, soms moet er worden geflowd: één ding is zeker, water en show staan centraal in het leven van de flyboard liefhebber. En dat delen wij graag met iedereen. Het is daarom ook niet gek dat het Flyboard Team al meerdere jaren deelnemer is van kampioenschappen en wordt gezien als een team bestaande uit wereldwijd bekende pro’s. Ook zijn wij bekend van ondermeer CNN, SBS6, Het Jeudgjournaal en #De Social Club. En daar zijn wij trots op!

<<== klik hier voor contact ==>>

fbt-hofvijver