Zapata JetPack

De Jetpack by ZR® is de nieuwste telg uit de serie watersportsensaties die Zapata Racing op de markt heeft gebracht. Bij een Jetpack zit je op een soort stoeltje met achterop de rugleuning de aansluiting op de X-Armor slang d.m.v het Y-vormig spruitstuk.

Via 2 stangen met handgreep bestuur je de Jetpack. De Jetpack wordt aangedreven door een waterscooter waardoor je kan vliegen boven het water. Dit kan al met een waterscooter vanaf 130 PK tot 300 PK. Hoe meer vermogen de waterscooter heeft hoe hoger de Jetpack vliegt.

De Jetpack is op dezelfde koppeling aan te sluiten aan het uiteinde van de slang als waar het Flyboard of Hoverboard worden aangesloten. De verschillende producten (Jetpack, Hoverboard, Flyboard) zijn dus (snel) uitwisselbaar met een eventueel eerder aangeschaft basispakket van 2014 met een van de drie producten. Bent u al in het bezit van een basispakket Flyboard® of Hoverboard by ZR® dan hoeft u alleen maar de “losse” Jetpack aan te schaffen.

Let op: De Jetpack is dus niet aan te sluiten op koppelingen van 2012 of 2013 modellen Flyboards of Hoverboards.

Jetpack by ZR® unieke eigenschappen:

 • 50 % lichter dan gelijkwaardige producten op de markt
 • 32% efficiëntere waterflow
 • Foam seat voor extra comfort
 • Waterflow is zichtbaar door transparante nozzles
 • Veilige 5 punts race gordel met “quick release”: met een druk op de knop schiet de gordel los!

De Jetpack by ZR® is leverbaar vanaf half juni 2015 en verkrijgbaar bij Flyboardteam.com.

==> Klik hier als u nu een Jetpack wilt bestellen <==

Oct.'15:

Hoe werkt het?

Hoe werkt het: Een waterscooter vaart omdat deze wordt aangedreven door een krachtige waterjet. Een waterjet bestaat uit een inlaatkanaal, een pomp en een straalbuis. De pomp zuigt via de inlaat water op van onder de romp van de waterscooter.

Het water word door de pomprotor in druk verhoogd en vervolgens met grote snelheid door de vertragende straalbuis naar buiten geperst. Door de snelheid waarmee het water door de waterjet wordt geperst ontstaat een tegenreactie waardoor de waterscooter voortgestuwd wordt. Bij het gebruik van de Jetpack zit er op de Jetpomp een pijp bevestigd waar het water met volle kracht ingespoten wordt. Hier zit vervolgens een 18 meter lange slang aan vast waar het water doorheen wordt gepompt. Diezelfde slang ligt langs de waterscooter (linkerkant) en is door middel van een gesp en haak vast gemaakt aan de neus van de waterscooter. Dit zorgt ervoor dat de slang altijd netjes naast de waterscooter blijft en de waterscooter altijd hetzelfde pad volgt als de persoon op de Jetpack. Door de kracht van de pomp wordt de persoon op de Jetpack omhoog geduwd.

De waterscooter fungeert bij het gebruik van de Jetpack dus als een krachtige waterpomp, die door de stuwing van het water de persoon op de Jetpack boven water tilt. De waterscooter vaart dus niet meer uit zichzelf maar wordt voortgesleept door de persoon die op de Jetpack staat. De co-piloot die op de waterscooter zit controleert het gas, waarmee de druk wordt opgevoerd.

Geoefende Jetpack gebruikers kunnen wel 10 tot maximaal 14 meter boven het water vliegen. Ook bij de Jetpack kunnen ervaren gebruikers door gebruik te maken van een draadloze kit (EMK) zelf hun gas regelen en daarmee de druk die de Jetpack omhoog stuwt. Hierdoor hebben ze geen co-piloot op de waterscooter nodig.

==> Klik hier als u nu een Jetpack wilt bestellen <==

Cris Krook is the Jetpack man:

jetpack zr uitrusting

JetPack by ZR® kopen

Wilt u een JetPack by ZR® kopen? dan staan wij voor u klaar voor alle informatie, benodigdheden en geven u duidelijke uitleg. Een Jetpack is eenvoudig aan te sluiten op uw waterscooter. Afhankelijk van het merk waterscooter wordt er een passende koppeling geleverd.

De Jetpack is aan te sluiten op elk merk en type waterscooter.

Kosten basispakket Jetpack by ZR® € 5200,00

bestaande uit:

 • 1 Jetpack by ZR® 1 Hoofdlager, bestaande uit specifieke teflon lagers en een zelfreinigend systeem.
 • 1 Toevoer (hoofd) slang voor het doorvoeren van het water van de waterscooter naar de Jetpack. Hiervoor wordt uitsluitend nog de nieuwste X-Armor slang geleverd waar 2 jaar garantie op zit.
 • 1 Aluminium elleboog 180°, die het water vanaf de pomp van de waterscooter naar de slang toe perst, inclusief snel sluitings-systeem om de elleboog binnen 2 tellen aan- en af te koppelen van de waterscooter.
 • 1 Y-vormig spruitstuk, waardoor het aangevoerde water met hoge druk weer wordt afgevoerd zodat je door de druk van het water de lucht in gaat.
 • 1 set straps voor om de slang en voor om de neus van de waterscooter. Hiermee begeleid je de slang naast de waterscooter. Dit zorgt er tevens voor dat de waterscooter altijd de richting volgt van de persoon op de Jetpack.
 • 1 universele plaat ( aluminium) die aangesloten wordt op de pomp van de waterscooter waar vervolgens met een snelkoppeling de elleboog op wordt aan gesloten.

Indien u al in het bezit bent van een basispakket Flyboard® of Hoverboard dan hoeft u alleen de standalone Jetpack aan te schaffen. Kosten Jetpack by ZR® standalone € 2975,00 Alle nieuwe producten worden geleverd met de nieuwe X-armor slang welke 2 jaar garantie heeft.

Overige benodigdheden:

Bij aanschaf van uw Bij aankoop van uw Jetpack by ZR® heeft u een specifieke adapter nodig voor uw waterscooter om van start te gaan. Dit is merk- en type waterscooter gebonden.
Hieronder de keuzes en prijzen.

Seadoo adapter, model vóór 2010/ na 2012: € 160,00
Seadoo special adapter, model 2010/2011: € 160,00
Yamaha adapter: € 160,00
Kawasaki 15 F adapter: € 160,00
Kawasaki Ultra 250/300 adapter: € 160,00
Honda adapter: € 160,00

==> Klik hier als u nu een Jetpack wilt bestellen <==

Cris Krook shows his skills to our Dutch Queen Maxima in Amsterdam: